Bed & Kitchen i Kungsbacka

DSCF2124

Finas Torpgård Bed & Kitchen i Kungsbacka

Du hittar Finas Torpgård i Fjärås, strax söder om Kungsbacka. Boendehuset ligger nära Långaresjön invid Hallandsleden. Vill man cykla i området är vi en del av Kattegattleden.

Här skall det vara lite som att komma hem. Det vill säga hemtrevligt med bäddade sängar, handdukar och böcker att läsa. Eller bara för att kunna slappna av.

Vi erbjuder gratis trådlöst internet och parkering. På gården kan ni hyra roddbåt, bada i sjön som ligger 100 meter från huset, hyra grill och duka upp till långbord på Lill-logen eller på vår stora altan, hyra bastu och hyra tvättmaskin. Fina promenad- och cykelvägar. Gott om svamp och bär på hösten.

Miljödeklaration

Vi vill bidra till en hållbar miljö och har ambitionen att ständigt leva upp till höga mål. All den el vi förbrukar kommer från egenproducerad solcellsel, vind eller vatten. Sopsortering är viktigt och matrester och kaffesump läggs i separat påse som går till biogastillverkning. För att spara på tvätt byter vi handdukar först vid avflyttning men behövs det tidigare så säg till så fixar vi självklart det. Bor ni längre tid än en vecka byter vi sängkläder och städar rummet.